ENGLISH FOR GRADE 6

A0 A1 A2 B1 B2 C1 C2
Học ngay

Số bài học34

GREETINGS (How old are you)

0/22
GREETINGS (How old are you)
Từ đã thuộc: 0/22
Học Ngay

GREETINGS (Hello & Good Morning)

0/15

Bài học mới sẽ được mở sau khi bạn hoàn thành bài học hiện tại. Hãy hoàn thành bài học hiện tại theo đúng lộ trình học bạn nhé!

AT SCHOOL (Come in & Where do you live)

0/17

AT SCHOOL (My school)

0/18

AT HOME (My house & Families)

0/12

AT HOME (Numbers)

0/20

BIG OR SMALL

0/19

BÀI KIỂM TRA TUẦN 1

0/123

THING I DO (My day & My routine)

0/17

THING I DO (Classes)

0/13

PLACES (Around the house)

0/14

YOUR HOUSE (Town or Country?)

0/12

OUT AND ABOUT (What are you doing? & A truck drive

0/13

THE BODY (Parts of the body)